From Sled Lake to Stark Lake – Northwest Territories, Canada

… more to come

The next part of this story will be published soon. Lets say about a week or two. Hope you come back to read the rest then.

– Kaisa.

Advertisements

4 responses

 1. Roy Reidarsen

  Hei! Venter på fortsettelsen. Var i samme område fra 6-26 juli 2010. Padlet fra østre enden av Sandy Lake ned Snowdrift. Forlot Snowdrift og padlet Robert Lake-Dijon Lake og Daisy Lake for så å forlate kanoene og gå til Ingstad og Dales hytte ved Elgsjøen. Etappen til Elgsjøen (ca 25 km) var beinhard i en fæl varme. Men vi nådde vårt mål. Stort å stå på tuftene der hytta hadde ligget. Vi fant rester etter kanoene, en stor opplevelse.

  November 9, 2010 at 9:33 pm

  • Høres bra ut! Vi fikk jo også merke de varme dagene, men da befant vi oss i Sled Creek mot Eileen Lake. Ble mye bading, og black flies hadde en fest på legger og lår når vi måtte ut av kanoen 🙂 Har vært i kontakt med flere grupper som var ned Snowdrift i sommer. Bl.a. hadde vi konakt med denne gruppen: http://www.ingstadcreek.net/ før vi dro, og møtte de tilfeldig på hotellet i Yellowknife den dagen vi reiste hjem igjen. Var utrolig moro å sitte over frokostbordet og snakke om opplevelsene.

   November 11, 2010 at 8:29 am

 2. Hvor blir det av den da tro?

  December 8, 2010 at 9:23 pm

  • Hola! Har akkurat ferdigstilt helaftens film fra turen, så det har vært litt stille her på nettsidene. Ny oppdatering om noen dager 🙂

   December 9, 2010 at 8:46 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s